Eğitim Sen Genel Başkanı Feray Aytekin Aydoğan ve Merkez Kadın Sekreteri Derya Yulcu, BirGün Gazetesi Ankara Bürosu’nu ziyaret etti. Eğitim Sen heyeti, 23 Kasım’da Ankara’da düzenlenecek buluşmaya çağrı yaptı

Eğitim Sen’den BirGün’e ziyaret

BirGün / Ankara

Eğitim Sen Genel Başkanı Feray Aytekin Aydoğan ve Merkez Kadın Sekreteri Derya Yulcu, BirGün Gazetesi Ankara Bürosu’nu ziyaret etti.

Ziyarette, BirGün Gazetesi Ankara Temsilcisi Nurcan Gökdemir ile bir araya gelen Eğitim Sen heyeti, 23 Kasım’da Ankara’da düzenlenecek buluşmaya çağrı yaptı.

Eğitim Sen’in 11 yıldır kamusal eğitim mücadelesi sürdürdüğünün altını çizen Eğitim Sen Genel Başkanı Aydoğan, “Davetimiz güneşin sofrasında buluşma, hep bir ağızdan türküler söyleme ve hep beraber maviliklere yelken açma davetidir. Bu davet bizim. Birlikte başaracağız” dedi.

ISRARLA MÜCADELE EDECEĞİZ

Eğitim Sen Merkez Kadın Sekreteri Derya Yulcu da 23 Kasım’daki buluşmanın önemine vurgu yaptı. Muhalif seslerin susturulmaya çalışıldığını anlatan Yulcu, “Eğitim emekçilerinin, velilerin ve öğrencilerin sesi olmaya, birlikte mücadele etmeye ısrarla devam edeceğiz” diye konuştu.