AKP’nin ekonomi politikaları sonucunda ortaya çıkan kriz AKP’yi de vurdu. Genel Merkez’in üç aydır ilçe binası kiralarını ödeyemediği, çalışanların maaşını veremediği öne sürüldü.

Ekonomik kriz AKP’yi de vurdu: İlçelerin kirası, çalışanların maaşı ödenemiyor

18 yılın sonunda Türkiye’yi derin bir ekonomik krize mahkum eden AKP de kendi eseri olan krizden etkileniyor. AKP Genel Merkezi’nin 3 aydır ilçe binası kiraları ve parti çalışanlarının maaşlarını gönderemediği iddia edildi.

Türkiye’nin öncelikli sorunları arasında ilk sırayı alan ekonomik krizin AKP’yi de vurduğu ortaya çıktı.

Cumhuriyet’te yer alan habere göre, kulislerde, genel merkezden, son 3 aydır ilçe bina kirası ve çalışanların maaşının ödenmesi için para gönderilmediği konuşuluyor. Maaşlarını alamayan çalışanların duydukları rahatsızlıkları ilçe başkanlarına ilettikleri belirtilirken, bina sahiplerinin de ödenmeyen kiralar için partiye noter kanalıyla ihtar çekmeye hazırlandıkları öğrenildi.

AKP’Lİ YÖNETİCİ DOĞRULADI

AKP’li bir yönetici, söz konusu iddiaları doğrulayarak “İstanbul’da bazı ilçelerde çalışanların maaşı ödenemediği gibi bina kiralarında da aksamalar yaşanıyor. Yaşanan sıkıntı nedeniyle mahalle irtibat büroları da kapatılmaya başlandı. Anadolu’dan da şikâyetler alıyoruz. Bunun kısa sürede düzeltilmesini bekliyoruz” dedi.