Çorum'da dün akşam aynı mahallede yaşayan iki kişi kendilerini asarak yaşamlarını sonlandırdı

Ekonomik kriz nedeniyle iş bulamayan iki kişi daha yaşamına son verdi

HABER MERKEZİ

Çorum’da dün akşam Gökhan T. ve Oktay A. evlerinde, kendilerini asarak yaşamlarına son verdi. BirGün’e konuşan Bahçelievler Mahallesi muhtarı Hasan Kızıltepe, Gökhan T. ve Oktay A.’nın borçlarından ve işsizlikten dolayı intihar ettiklerini ileri sürdü.

Bahçelievler Mahallesi Karşıyaka 18'inci Sokak’ta oturan, evli ve bir çocuk babası Gökhan T.'den, haber alamayan yakınları dün akşam eve geldi. Kapının açılmaması üzerine eve gelen polis içeride Gökhan T.’yi ölü buldu. Gökhan T.’nin psikolojik sorunları olduğu iddia edilirken kızından özgür dilediği bir not bıraktığı da ortaya çıktı.

Yine aynı mahalledeki Karşıyaka 1'inci Cadde'de oturan Oktay A., evinde, yaşamına son verdi. Oktay A.'nın cesedi, otopsi için Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis her iki intiharla ilgili soruşturma başlattı.

İŞ ARIYORLARDI

Oktay A. ile Gökhan T’nin borçlarından dolayı yaşamlarına son verdiğini iddia etti. Kredi çekip ödeyemediklerini belirten Kızıltepe, “Çocuğuna ekmek parası bulamıyorlardı. İşsiz, aşsız oldukları için intihar etmişler. Muhtarlığa gelip ‘İş var mı, iş arıyorum’ diye sorarlardı” dedi.

cukurda-defineci-avi-540867-1.