İsminin açıklandığı günden bu yana toplumun en geniş kesimlerinin desteği ve ilgisi ile karşılaşan CHP Beyoğlu Belediye Başkanı Adayı Alper Taş seçim çalışmalarına devam ediyor. Taş, CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ile Beyoğlu Ziyareti kapsamında Kasımpaşa’da vatandaşlarla buluştu. Saat 11.00’de Kasımpaşa halkını selamlayan Taş ve İmamoğlu, 11.30 ile 12.30 arasında taksicileri ve […]

Ekrem İmamoğlu ve Alper Taş’a yurttaşlardan yoğun ilgi

İsminin açıklandığı günden bu yana toplumun en geniş kesimlerinin desteği ve ilgisi ile karşılaşan CHP Beyoğlu Belediye Başkanı Adayı Alper Taş seçim çalışmalarına devam ediyor.

Taş, CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ile Beyoğlu Ziyareti kapsamında Kasımpaşa’da vatandaşlarla buluştu.

Saat 11.00’de Kasımpaşa halkını selamlayan Taş ve İmamoğlu, 11.30 ile 12.30 arasında taksicileri ve esnafları ziyaret etti. Alper Taş ve Ekrem İmamoğlu’na vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Yurttaşlar tarafından büyük bir ilgi ile karşılanan Taş ve İmamoğlu, saat 14.00’te Kızılay Meydanı’nda esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Esnaf ziyaretinin bir bölümünde gazetecilerin sorularını yanıtlayan İmamoğlu, “Dün Cumhurbaşkanı Erdoğan da buradaydı, ‘aşkım Kasımpaşa’ dedi, mahallesinin olduğunu belirtti. 1 gün sonra da siz buradasınız, nasıl geçiyor ziyaretler” sorusuna şu yanıtı verdi:

“Beyoğlu bizim de önemsediğimiz bir ilçe. Bir kere buradan aday olan Alper Taş başkanımıza çok güveniyoruz. Güzel bir seçim olacak ve güzel bir hizmet dönemi olacak. Buradaki halkı hisseden ve sorunlarını çözen anlayışla bir 5 yıl yaşayacağız. Tabii Sayın Cumhurbaşkanının mahallesi olması bizim için şöyle özel; hizmet ederken en ilgili, en itinalı yerlerden biri olacak. Daha çok hizmet edeceğiz. Onun mahallesinin olduğu yerde, buradaki insanların bizim ilgimizden mutlu olması temennimiz. Kendisinin de mutlu olması temennimiz. Zira en başta ziyaretimde demiştim. 5 yıl sonunda ben herkesin oyuna talibim, kendisinin de mutlu olmasını isterim, demiştim. Bugün de aynı bakış açısıyla devam ediyoruz. Bakışımız şu. Beyoğlu özel bir yer. Sayın Cumhurbaşkanının mahallesinin olmasından ötürü de itinalı bir şekilde burada hizmetimizi sürdüreceğiz.”

Ekrem İmamoğlu, bir süre daha ayaküstü vatandaşlarla sohbet ederek, yerel seçimler için destek istedi.

Saat 15.00’te Çocuk Esirgeme Kurumu ziyareti gerçekleştirecek Taş ve İmamoğlu, saat 15.30’da Akseki Cevizli Derneği ziyareti, saat 16.00’da da Halıcıoğlu SKM açılışını gerçekleştirecek.

Alper Taş ve Ekrem İmamoğlu, saat 17.00’de Kasımpaşa Kızılay Meydanı’nda halk buluşmasına katılacak.