Elazığ'da, 19 yaşındaki Bahar B., sevgilisi olduğu iddia edilen Salih Yılmaz Coşkun tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Arkadaşlarını arayıp, Bahar'ı öldürdüğünü itiraf ettikten sonra olay yerinden kaçan Salih Yılmaz Coşkun'un yakalanması için çalışma başlatıldı.

Elazığ'da 19 yaşındaki Bahar, Salih Yılmaz Coşkun tarafından katledildi

Elazığ'da Aksaray Mahallesi Kuleli Sokak'taki bir barakada buluşan Bahar B. ile sevgilisi Salih Yılmaz Coşkun arasında henüz belirlenemeyen sebeple sözlü tartışma çıktı.

Salih Yılmaz Coşkun bu sırada üzerinde taşıdığı bıçakla Bahar'a saldırdı. Bahar B., aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içerisinde yere yığılırken, Salih Yılmaz Coşkun ise arkadaşlarını telefonla arayıp, "Sevgilimi öldürdüm" dedi.

Salih Yılmaz Coşkun'un arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde hareketsiz yatan Bahar B.'yi kontrol eden sağlık ekipleri, vucudunda çok sayıda bıçak darbesi olan genç kadının yaşamını yitirdiğini belirledi. İncelemenin ardından Bahar B.'nin cansız bedeni otopsi için Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna götürüldü.

Öte yandan kaçan şüpheli Salih Yılmaz Coşkun'un uyuşturucu ve darptan birçok suç kaydı bulunduğu, daha önce de bir kadını darbettiği öğrenildi. Polis ekipleri, Bahar'ı öldürdükten sonra olay yerinden kaçan Salih Yılmaz Coşkun'un yakalanması için çalışma başlattı.