Elazığ'da Sarıçubuk köyü mevkisindeki çöp toplama merkezi yakınlarında bir kadına ait cansız beden bulundu. Olayla ilgili yapılan incelemenin ardından cansız bedenin Tekirdağ'dan Elazığ'a gelen Hüsniye Keskinbaş'a ait olduğu bildirilirken, kadının darp edilerek öldürüldüğü belirtildi.

Elazığ'da bir kadına ait cansız beden bulundu: Darp edilerek öldürülmüş
Fotoğraf: AA

Elazığ'da Merkeze bağlı Sarıçubuk köyü mevkisindeki çöp toplama merkezi yakınlarında gece saatlerinde yolda hareketsiz yatan bir kadına ait cansız beden bulundu. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri, ölü bulunan ve üzerinden kimlik çıkmayan kadının cansız bedenini otopsi için Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna götürdü.

AA'nın haberine göre, ekiplerce başlatılan çalışmada, darp edilerek öldürülen ve sonra çöp toplama merkezi yakınlarına bırakılan cansız bedenin bir süre önce Tekirdağ'dan Elazığ'a gelen Hüsniye Keskinbaş'a ait olduğu belirlendi.

Yol güzergahı üzerinde bulunan kamera kayıtlarının incelenmesiyle tespit edilen şüpheliler Ö.D. ve N.Ü. gözaltına alındı.

Aramalarda, Ö.D'ye ait araçta, kurusıkıdan dönme tabanca ile kurusıkı tabanca ele geçirildi.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen zanlılardan N.Ü. tutuklandı, Ö.D. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.