Emek Partisi (EMEP) Genel Başkanı Ercüment Akdeniz, Emek ve Özgürlük İttifakı partilerinin genel başkanları, eş başkanları ve parti sözcülerinin HDP’nin bugünkü (24 Ocak Salı) Meclis grup toplantısına katılacağını duyurdu.

Emek ve Özgürlük İttifakı liderleri HDP grup toplantısına katılacak

Halkların Demokratik Partisi (HDP), Türkiye İşçi Partisi (TİP), Emek Partisi (EMEP), Emekçi Hareket Partisi (EHP), Toplumsal Özgürlük Partisi (TÖP) ve Sosyalist Meclisler Federasyonu (SMF) tarafından oluşturulan Emek ve Özgürlük İttifakı HDP'nin grup toplantısına katılacak.

İttifak partilerinin genel başkanları, eş başkanları ve parti sözcüleri HDP’nin grup toplantısına, kapatma davası ve hazine yardımı blokesine karşı "dayanışma ziyareti" yapacak.

Ziyareti EMEP lideri Ercüment Akdeniz duyurdu. Akdeniz Twitter'dan "Salı günü (yarın) Emek ve Özgürlük İttifakı partilerinin Genel Başkanları, Eş Başkanları ve parti sözcüleri olarak HDP’nin Meclis’teki grup toplantısına katılacak ve dayanışmamızı göstereceğiz. -HDP kapatılamaz! -Hazine yardımına bloke kararı kabul edilemez!" paylaşımı yaptı.