Emine Bulut’un kardeşi, vahşi cinayetin öncesini anlattı!

Kırıkkale'de geçen Pazar günü eski eşi Fedai Baran tarafından 10 yaşındaki kız çocuğunun yanında bıçaklanarak öldürülen Emine Bulut'un kardeşi Kazım Bulut, cinayetin öncesine dair edindiği bilgileri paylaştı. Kazım Bulut, "Belinde devamlı ekmek bıçağı ile geziyormuş. Her oturduğuna da anlatıyormuş zaten. Ağabeylerini öldüreceğim, babalarını öldüreceğim diye. Ablama bıçağı vurduktan sonra da babamı aramış. Seni de öldüreceğim bekle geliyorum diye" dedi.

Kırıkkale'de 18 Ağustos Pazar günü bir restoranda 10 yaşındaki F.B.B.'nin yanında canice boğazından bıçaklanarak öldürülen Emine Bulut'un kardeşi Kazım Bulut, şunları söyledi: "Edindiğim bilgiye göre olay günü kız kardeşimi arıyor çocuğunu görmek istediğini söylüyor. Ablam çocuğunu göstermek için oturuyorlar bir yerde muhabbet ediyorlar. Sonra bu orada tartışıyor. Ablama ters-düz konuşmaya başlıyor. Sonra ablam çocuğunu alıyor babamı arıyor. Babama diyor ki dolmuşa bindireceğim F.B.B.'yi yoldan al diyor."

Kazım Bulut, sözlerine şöyle devam etti: "Bunlar dolmuşa binerken tartışıyorlar. Dolmuşçular orada araya giriyor. Ne oluyor diye. Ablam diyor ki tamam sıkıntı yok. Problem yok çocuğum korkuyor çocuğumun yanında tartışmayın diyor. F.B.B.'nin yanın da tartışmamaları için bu kolundan tutuyor iniyor aşağı. F.B.B.'nin psikolojisi bozulmasın diye. Orada gel konuşalım diye çekiyor. Çektikten sonra kimse de müdahale etmiyor. Zaten 4-5 aydır bu işi kendi kendine kuruyormuş. Belinde devamlı ekmek bıçağı ile geziyormuş. Her oturduğuna da anlatıyormuş zaten. Ağabeylerini öldüreceğim, babalarını öldüreceğim diye. Ablama bıçağı vurduktan sonra da babamı aramış. Seni de öldüreceğim bekle geliyorum diye. Sonra yarım saat sonra yakalanıyor."

Olay, 18 Ağustos Pazar günü bir fabrikada özel güvenlik görevlisi olarak çalışan baba F.B. (43), Menderes Caddesi üzerindeki bir restoranda eski eşi Emine Bulut (38) ile tartışma yaşadı. F.B., 10 yaşındaki kızı F.B.B.'nin yanında eski eşi Emine Bulut'u bıçaklayarak ağır yaraladı. Ağır yaralanan anne Emine Bulut ölmeden önce "Ben ölmek istemiyorum" derken kızı F.B.B.'nin ise "Anne lütfen ölme" sözleri de yürekleri burktu.

Kırıkkale Adliyesine sevk edilen F.B., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Sulakyurt cezaevine gönderilmişti.