Ataşehir'de emniyet şeridini ihlal eden sürücü, kendisini engellemeye çalışan sürücüye saldırarak aracının camlarını kırdı.

Emniyet şeridini ihlal eden sürücü, kendisini engelleyen sürücüye saldırdı

Ataşehir’de seyir halinde olan Ali Naim Küçük iddiaya göre, trafiğin yoğun olduğu saatte arkadan bir aracın emniyet şeridini ihlal ederek ilerlediğini görünce kendisine engel olup uyarmak istedi.

Şeridi ihlal eden sürücü, Küçük’ün önünü keserek tehditler ve küfürler savurduktan sonra Küçük’ün araçta bulunan 2 çocuğunun gözü önünde aracının aynasını kırdı.

Ataşehir Atatürk Mahallesi Turgut Özal Bulvarında meydana gelen olayda seyir halinde olan Ali Naim Küçük, sıkışan trafikte arkadan bir aracın emniyet şeridini ihlal ederek ilerlediğini gördü. Bunun üzerine Küçük, emniyet şeridini ihlal edip yolun sağından hızla geçmeye çalışan sürücüye engel olmak için aracıyla yolu ortaladı.

Arkadan gelen sürücü, Ali Naim Küçük'ün engeline takılınca diğer sürücüler gibi aracıyla sıkışan trafikte ilerlemek zorunda kaldı. Bir süre sonra trafik açılınca arkadan gelen sürücü, direksiyonunu Ali Naim Küçük'ün aracının önüne kırarak yolunu kesti.

Bu esnada araçta 5 buçuk yaşında kızı ve 2 yaşında oğluyla araçta olan Küçük, araçtan inmedi. Küçük'e saldıran şoför ise Küçük'ün çocuklarının gözü önünde aracından inerek cama vurup tehditler savurdu. Ardından Küçük'ün aracının yan aynasını kırdı.