Suçlu olduğunu söyleyen Emrah Serbes, mektubunda "İnsanlardan tek ricam var, beni unutsunlar beni rahat bıraksınlar ve cezamı çekeyim" dedi

Emrah Serbes cezaevinden mektup yazdı

Menemen Cezaevi’nde yatan yazar Emrah Serbes, yazdığı mektupla kaza sonrası ilk kez konuştu.

Serbes, Posta gazetesinden Alev Gürsoy’un yayınladığı mektupta "Cezamı çekmek istiyorum. Cezaevinde olmak bana iyi geliyor" ifadelerini kullandı.

"CEZAEVİNDE OLMAK BANA İYİ GELİYOR"

Serbes, mektubunda şu ifadeleri kullandı: "Ben kendimi bildim bileli okuyup, yazıyorum. Behzat Ç.’yi de her yerde yazabilirim. Tek elle şınav çekerken de yazarım, kontrol kalemiyle de yazarım. Çünkü elimden gelen tek iş yazmak. Bunu bütün halkım bilsin, ben burada suçumun cezasını çekiyorum. Benim yüzümden 300 kişilik ekibin de ceza çekmesine gerek yok."

"Suçluyum, pişmanım ve üzgünüm" diyen Serbes mektubunu şu ifadelerle bitirdi:

"Cezamı çekmek istiyorum. Cezaevinde olmak bana iyi geliyor. Demir kapılar sertçe kapandığında, infaz memurları adımı bağırdığında, ayakkabılarımı çıkararak üst aramamı yaptıklarında, bütün bunları cezamın bir parçası olarak görüyorum. İnsanlardan tek ricam var, beni unutsunlar beni rahat bıraksınlar ve cezamı çekeyim."

BİRA KUTUSUNDAN ALINAN DNA ÖRNEĞİ UYUŞTU

Kazayla ilgili otomobilden, hava yastığından ve araçtaki bazı içecek şişelerinden alınan DNA örnekleriyle ilgili incelemelerde bira kutusundan alınan sürüntü örneğinin, otomobili kendisinin kullandığını 6 gün sonra itiraf eden senarist Emrah Serbes'e ait olduğu belirlenmişti.