Süper Lig'in 21'inci haftasında Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'yı 5-1'lik skorla geçtiği mücadelede yıldızlaşan Enner Valencia katıldığı programda ayrılıkla ilgili konuştu ve çok iyi 2 teklif aldığını açıkladı.

Enner Valencia'dan ayrılık açıklaması: Çok iyi 2 teklif aldım

Süper Lig'de son olarak Kasımpaşa'yı 5-1 mağlup eden Fenerbahçe'de Enner Valencia 4 gol birden atarak yıldızlaştı. Diğer takımların takip ettiği Ekvadorlu golcü Valencia katıldığı programda ayrılıkla ilgili konuştu.

VALENCIA: JESUS İÇİN TEKLİFİ REDDETTİM
“Çok iyi iki teklif aldım ve bunları teknik direktörümüze gösterdim. Bana güven veren ve Fenerbahçe'de kalmam için mücadele eden Jorge Jesus'a karşılık vermek istedim. Ailem mutluysa benim için daha iyi. Çok iyi iki teklif olmasına rağmen Jorge Jesus'a sadakatimden dolayı reddettim. Bu transfer döneminde Fenerbahçe'den ayrılmayı düşünmüyorum."

'DEVAM EDİP ETMEYECEĞİMİ BİLMİYORUM'
"Bu sezondan sonra Fenerbahçe'de devam edip etmeyeceğimi bilmiyorum. Neler olacağını göreceğiz. Menajerim bana, kulüple anlaşmaya varmak için konuştuğunu söyledi. Durum hala aynı"

12 YIL SONRA İLK
Ligde gol krallığında zirvede yer alan Ekvadorlu futbolcu, 9. haftada oynanan Fatih Karagümrük maçında da hat-trick yapmıştı. 33 yaşındaki futbolcu, kariyerinde ilk kez bir karşılaşmada 4 gol atma başarısı gösterdi. Valencia, bir Süper Lig maçında Alex de Souza'dan sonra bunu başaran ilk futbolcu oldu. 2010-2011 sezonunun 33. haftasında Ankaragücü ile oynanan müsabakada Brezilyalı oyuncu, 5 gol kaydetmişti.

VALENCIA'DAN 29 MAÇTA 22 GOL
Fenerbahçe'de bu sezon 29 maça çıkan Enner Valencia, 22 gol atıp, 4 asist yaptı. Valencia, kulüp tarihinin en çok gol atan 15 isim arasına girdi. En golcü altıncı yabancı isim olan Ekvadorlu yıldız daha sezon bitmeden elde ettiği gol sayısıyla daha da üst sıralara tırmanmanın sinyalini verdi.