Bir epilasyon merkezine ait tanıtım broşürlerini dağıtmak isteyenlerle, broşür dağıtılmasına karşı çıkan bir grup arasında tartışma çıkmış, 2'si kadın 4 kişi bacaklarına isabet eden mermilerle yaralanmıştı.

Epilasyon broşürü dağıtan 4 kişinin vurulduğu olayda 1 kişi tutuklandı

Trabzon'da bir epilasyon merkezine ait broşürlerin dağıtılması sırasında tabancayla ateş açılarak 4 kişinin bacaklarından yaralandığı olayla ilgili gözaltına alınan ve dün adliyeye sevk edilen Türkiye Bölgesel Amatör Lig ekibi Yalıspor'un Kulüp Başkanı Şeniz Dervişoğlu tutuklandı, Abdulkadir A. ise adli kontrol koşulu ile serbest bırakıldı.

Olay, Kahramanmaraş Caddesi Sanat Sokağı'nda dün saat 15.40'da meydana geldi. Bir epilasyon merkezine ait tanıtım broşürlerini dağıtmak isteyenlerle, sokaktaki çay ocağında oturan ve broşür dağıtılmasına karşı çıkan bir grup arasında tartışma çıktı. Giderek büyüyen ve kavgaya dönüşen olayda bıçaklar da kullanıldı. Bu sırada tabancayla ateş açılması sonucu, 2'si kadın 4 kişi bacaklarına isabet eden mermilerle yaralandı. Yaralılar tedavilerinin ardından taburcu edildi.