Jeffrey Epstein’ın kız çocuklarına yönelik cinsel istismar, cinsel saldırı, insan kaçakçılığı ve seks ticareti suçlarından yargılandığı davada zanlılar arasında yer alan moda ajansı sahibi Jean-Luc Brunel'in gözaltına tutulduğu hapishanede intihar ettiği açıklandı. Jeffrey Epstein de tutuklu yargılanırken intihar etmişti.

Epstein’ın suç ortağı Jean-Luc Brunel'in de hapishanede intihar ettiği açıklandı

ABD’de kız çocuklarına cinsel istismar ve fuhuş ağı oluşturma davası kapsamında, cinsel saldırı ve insan kaçakçılığı suçlamasıyla gözaltına alınan moda ajansı sahibi Jean-Luc Brunel'in intihar ettiği duyuruldu.

Aralarında eski ABD başkanları Donald Trump, Bill Clinton’ın yanı sıra Microsoft’un kurucusu Bill Gates, oyuncu Kevin Spacey ve Prens Andrew gibi isimlerin de olduğu çok sayıda isimle yakın ilişki içerisinde olan ve kız çocuklarını ‘fuhuşa zorlamak’ başta olmak üzere cinsel taciz ve istismar suçlamaları yöneltilen Jeffrey Epstein davasında önemli bir gelişme yaşandı.

Tıpkı Jeffrey Epstein gibi, Paris’te ünlü bir mankenlik ve cast ajansının sahibi olan Jean-Luc Brunel'in de önceki gün tutulduğu cezaevinde intihar ettiği açıklandı.

Paris Savcılığı, 18 Aralık 2020'de Senegal'e giderken havalimanında cinsel saldırı ve insan kaçakçılığı suçlamasıyla yakalanan Jean-Luc Brunel'in cezaevinde ölü bulunduğunu duyurdu. Brunel'in intihar ettiği belirtilirken, savcılık soruşturmanın sürdüğünü açıkladı.

KIZ ÇOCUKLARINI EPSTEIN'E GÖNDERMEKLE SUÇLANIYORDU

Yaşamını yitiren 74 yaşındaki Jean-Luc Brunel’in, sahibi olduğu 'Karin Models' isimli mankenlik ajansı aracılığı ile küçük yaştaki kızları milyarder Epstein’e göndermekle suçlanıyordu. Brunel’in avukatları, “Onun intihar kararı suçluluk duygusuyla değil, derin bir adaletsizlik duygusuyla yapılmıştır. Jean-Luc Brunel masumiyetini kanıtlamaktan vazgeçmedi” iddiasında bulundu.

Fransa'da 2019 yılında soruşturmanın başlamasının ardından birden fazla kadın şikayetçi olarak polise ifade verdi.

Maxwell’in özel jette ayak masajı yaptığı fotoğraflar gündem olmuştu. Fotoğrafın çekildiği seyahatte Fransız cast ajansı sahibi Brunel de bulunuyordu. Brunel, Epstein’in özel jetiyle Maxwell ile birlikte seyahat etmiş ve “Maxwell’in ayak masajı yaptığı” fotoğraflar gündem olmuştu.

Epstein'ın da 2019 yılında hücresinde intihar ettiği açıklanmıştı.