Erdal Beşikçioğlu, “Behzat Ç. benim için jübilesini yapmış durumda” dedi. Dizinin kendisi için ‘çok güzel bir anı’ olarak kaldığını kaydeden Beşikçioğlu, “Umarım çekilir ve başka arkadaşlar tarafından da icra edilir” temennisinde bulundu.

Erdal Beşikçioğlu’ndan Behzat Ç. açıklaması: Umarım başkaları tarafından icra edilir

Tiyatro sanatçısı ve oyuncu Erdal Beşikçioğlu, Behzat Ç. dizisiyle ilgili açıklamalarda bulundu

Behzat Ç.'nin, James Bond modeliyle yeniden geleceği ve farklı oyuncuların oynayacağı iddiaları üzerine Beşikçioğlu, NTV’deki programda şunları kaydetti:

“’Milletin James Bond’u var, bizim niye James Bond’umuz yok?’ diye defalarca söylediğim bir hikayeydi. Sizin anlatılacak derdiniz varsa ve bu karakterle anlatmak istiyorsanız. A olmuş, B olmuş, C olmuş o çok fark etmez yani. Anlatacağınız hikâyeniz varsa o hikaye her zaman anlatılmalıdır. Behzat Ç. benim için jübilesini yapmış durumda. O en son yedi bölümü yaptıktan sonra benim için çok güzel bir anı olarak kaldı.”

Behzat Ç. için “İnsanların dönüp dönüp izlediği sahneleri olan, gündemi hiçbir zaman kaybetmeyen tuhaf bir enerjisi var bu işin ve o enerji bu günlere kadar gelmiş” ifadelerini kullanan Beşikçioğlu, “Umarım çekilir ve başka arkadaşlar tarafından da icra edilir” diye konuştu.