Erdoğan Ankara'daki AKP toplantısına görüntülü bağlandı; Melih Gökçek'i anlattı

AKP Ankara Gençlik Kolları Başkanlığı İl Danışma Meclisi Toplantısı, Necmettin Erbakan Kongre Merkezinde gerçekleştirildi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı telefonla görüntülü aradı.

Konuşmasına salonda kaç kişi olduğunu sorarak başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Özhaseki, "2 binden fazla." yanıtını verdi. Erdoğan, bunun üzerine, "Çok az, Ankara'ya yakışmaz." dedi.

31 Mart yerel seçimlerinin hayırlı olmasını dileyen Erdoğan, "2 bin kadar genç bir araya geldiğinizi öğrendim. Ankara'ya 2 bin genç yakışmaz, sizin Ankara'da kapalı spor salonunu hıncahınç doldurmanız lazım. Bundan sonraki toplantıyı Ankara Spor Salonu'nda yapmalıyız. Ona hazır mısınız? 31 Mart yerel seçimlerinde yedi düvele karşı mücadele vereceğiz. Hazırlıklarımızı en iyi şekilde yapıyoruz." diye konuştu.

GÖKÇEK'İ ANLATTI

Ankara'nın 1994'ten itibaren Melih Gökçek ile değişim ve dönüşüm süreci yaşadığını söyleyen Erdoğan, "Ankara'yı çok daha faklı bir konuma getirmemiz lazım. Ankara özellikle 1994'ten itibaren Gökçek ile birlikte bir süreci yaşadı. O değişim, dönüşüm süreçleriyle birlikte sürekli güzelleşen, dönüşen bu Ankaramızı bundan sonra da aynı şekilde devam ettirmemiz lazım. Bunun için siz gençlere çok ciddi ihtiyacımız var" diye konuştu.