AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Adana, Ankara, Erzurum, İstanbul, Konya, Malatya, Mardin, Sakarya, Şanlıurfa, Trabzon, Van İl Gençlik Kolları 6. Olağan Kongrelerine Rize'den canlı bağlantıyla katıldı. Erdoğan, "Milletimizin birlik ve beraberliğinin en güçlü olduğu dönemdeyiz" dedi.

Erdoğan aynı anda 11 kongreye katıldı

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs salgınına rağmen yapılan ve tedbirlere uyulmadığını gösteren görüntüler sebebiyle eleştirilen partisinin il kongrelerine katılmayı sürdürüyor.

Kongrelere online olarak katılan Erdoğan, bugün alanında bir rekora imza attı.

Erdoğan, partisinin Adana, Ankara, Erzurum, İstanbul, Konya, Malatya, Mardin, Sakarya, Şanlıurfa, Trabzon, Van İl Gençlik Kolları 6. Olağan Kongrelerine Rize'den canlı bağlantıyla katıldı.

"Tüm provokasyon gayretlerine rağmen milletimizin birlik ve beraberliğinin en güçlü olduğu dönemdeyiz” diyen Erdoğan, "(Gençler) Üniversitelerimizi marjinal grupların eylem sahası olmaktan çıkartıp bilim yuvaları haline sizler getireceksiniz" ifadelerini kullandı.

Erdoğan, "Ülkemizi karıştırmak, sokaklarımızda kaosu egemen kılmak için girişilen her çaba milletimizin feraset duvarına çarpıyor” diye de konuştu.

KORONAVİRÜS ÖNLEMLERİ HİÇE SAYILIYOR

AKP'nin il kongrelerinde koronavirüs önlemleri hiçe sayılmaya devam ediliyor.

AKP Adana İl Gençlik Kolları 6. Olağan Kongresine katılanların sosyal mesafe kuralına uymadıkları görüldü.

Ayrıca AKP İstanbul İl Gençlik Kolları 6. Olağan Kongresinde de sosyal mesade kuralına uyulmadı.

erdogan-ayni-anda-11-kongreye-katildi-840933-1.

erdogan-ayni-anda-11-kongreye-katildi-840934-1.

erdogan-ayni-anda-11-kongreye-katildi-840935-1.