AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen TOBB 75. Genel Kurulu’nda konuştu. Erdoğan, hem parti içerisinde hem de ortağı MHP ile olan tartışmalara bilindik üslubu ile dahil oldu. SİYASAL HATTA DEĞİŞİKLİK YOK Devlet Bahçeli ve Süleyman Soylu’nun AKP iktidarına çizdiği siyasal rotaya bağlı olduğunu […]

Erdoğan bildiğiniz gibi

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen TOBB 75. Genel Kurulu’nda konuştu. Erdoğan, hem parti içerisinde hem de ortağı MHP ile olan tartışmalara bilindik üslubu ile dahil oldu.

SİYASAL HATTA DEĞİŞİKLİK YOK

Devlet Bahçeli ve Süleyman Soylu’nun AKP iktidarına çizdiği siyasal rotaya bağlı olduğunu deklere eden Erdoğan, yeni arayışları içerisinde olmadığının da altını çizdi. Erdoğan, hem MHP ile ittifaktan rahatsız olan partililere hem de ‘Türkiye İttifakı’ sözünden anlam çıkaran gazetecilere ‘değişen bir şey yok’ derken, kısa ve orda vadede ortaklığın devam edeceğini söyledi.

Erdoğan’ın konuşması kulislerde ‘Bahçeli’yi rahatlattı’ diye algılanırken, parti içi tartışmaların önüne geçemeyeceği konuşuluyor.

Erdoğan yine evimizin içinde

Erdoğan dünün ikinci konuşmasını 7. Aile Şurası’nda yaptı. Erdoğan “Nikâh akdinin değersizleştirildiği, evlilik dışı ilişkilerin normal sayıldığı, boşanmanın adeta teşvik edildiği sancılı bir süreçle karşı karşıyayız” dedi.

Erdoğan buradaki konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Nikâh akdinin değersizleştirildiği, evlilik dışı ilişkilerin normal sayıldığı, boşanmanın adeta teşvik edildiği sancılı bir süreçle karşı karşıyayız. Yıllardır bu ülkede kısırlaştırma adına her şeyi yaptılar; atılan bu adımlarla nüfusumuz azaltıldı, bu gidişi doğru bulmuyorum.”