AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte evlatlarımızın yabancı kültürlerinin daha çok etkisi altına girmiş olduğunu görüyoruz" dedi. Erdoğan, "Aile ortamından başlayarak çocuklarımıza milli ve manevi değerlerimizin aşılamasının mücadelesini vermeliyiz" ifadelerini kullandı.

Erdoğan: Çocuklarımıza milli ve manevi değerlerimizin aşılamasının mücadelesini vermeliyiz

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Aile ortamından başlayarak çocuklarımıza milli ve manevi değerlerimizin aşılamasının mücadelesini vermeliyiz" dedi.

Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda Öğretmenler ve Eğitim Yöneticileri ile İftar Programı'nda bir araya geldi.

"Zorlu bir dönemi önemli ölçüde geride bıraktık" diyen Erdoğan, "Salgın sürecinde öğretmen ve öğrencilerimiz de alışık olmadıkları günler yaşadılar. 2021-2022 eğitim öğretim yılının dörtte üçünü okullarımızı açık tutma başarısını göstererek hamdolsun tamamlamış bulunuyoruz. İnşallah son eğitim gününe kadar okullarımızın kapısını açık tutmayı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

"Sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte evlatlarımızın yabancı kültürlerinin daha çok etkisi altına girmiş olduğunu görüyoruz" diyen Erdoğan, şöyle devam etti: "Son günlerde şahit olduğumuz kimi müessif hadiseler millet olarak bu konuda daha fazla hassasiyet göstermemiz gerektiğini ortaya koyuyor. Aile ortamından başlayarak çocuklarımıza milli ve manevi değerlerimizin aşılamasının mücadelesini vermeliyiz."