AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisine seçim mesajı verdi. "Ana kademe durmak yok" diyen Erdoğan, "Sandıklar patlayacak. Çok çalışacağız" dedi.

Erdoğan'dan partisine seçim mesajı: Çok çalışacağız

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa'da projelerin açılış töreninde konuştu.

Emniyet'ten aldığı bilgiyi aktaran Erdoğan, "Emniyet'ten rakamları alayım dedim. Yolun sağı solu, Bursa'da ne durumdayız diye baktım. Verilen rakam şu. Ne kadar? 120 bini bugün aştık" dedi.

Kuraklık ile ilgili açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Malum kuraklık var. Soruyorlar, 'Çare ne?' Çare, bizim de yaptığım gibi baraj, baraj, baraj... Bu barajlarınınz olmazsa kuraklıkla mücadele edemezsiniz" ifadelerini kullandı.

"Ayrıca özel sektörümüz ve kamu yatırımlarıyla 30 milyar TL'yi bulan bir yatırımı şehrimize kazandırıyoruz" ifadesini kullanan Erdoğan, "Bakanlıklarımıza, iş dünyamıza teşekkür ediyorum. 14 milyar TL'lik yeni yatırımların da şehrimize hayırlı olmasını diliyoruz. Son 20 yılda Bursa'ya 80 milyar lira tutarında kamu yatırımı yaptık" diye konuştu.

Partisine seçim mesajı veren Erdoğan, "Ana kademe durmak yok, sandıklar patlayacak. Kapı kapı dolaşmaya var mıyız? Gençler kapı kapı dolaşmaya var mıyız? Çok çalışacağız" ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU'NU HEDEF ALDI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Erdoğan, "Bay Kemal yanında birileriyle metroya binmiş. Ne diyor? 'Paris'te bile yok' diyor. Biz bunları çoktan geçtik, sen Marmara'yı gördün mü, Avrasya'yı gördün mü? Bizim Pendik'teki yaptığımız metroları gördün mü?" dedi.

'Ama bizimki Paris falan dinlemez" diyen Erdoğan, şunları söyledi: "Bizimki İstanbul metrosu. Bunlarla biz dünyaya örnek olduk, hala daha oluyoruz. Ama alışacaklar. Benim milletim takdir etsin yeter. Bunlar Sancaktepe'deki açtığımız metroyla ilgili ne yazık ki o tüpleri hafriyatla dolduruyorlar. Bunların yaptığı iş bu."