AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seyahat kısıtlamalarının kaldırılması hakkında, "Önümüzdeki haftalarda hızlanacağı anlaşılıyor" dedi.

Erdoğan'dan seyahat kısıtlamalarının kaldırılması hakkında açıklama

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seyahat kısıtlamalarının kaldırılması hakkında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Önümüzdeki haftalarda hızlanacağı anlaşılıyor. Turizmcilerin sezonun ikinci yarısını değerlendirebilmelerini temin edebileceğiz" dedi.

Erdoğan, Antalya'nın Kemer ilçesindeki NG Phaselis Bay Oteli'nin açılışını yaptı.

Burada açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Ülkemiz yavaş yavaş seyahat kısıtlamaları ile ilgili listelerden çıkmaya başladı. Fransa'nın ardından Rusya'nın da bu doğrultuda aldığı kararı memnuniyetle karşılıyoruz" diye konuştu.

Erdoğan, turizm sektörüne KDV desteğinin bir ay daha uzatılmasına ilişkin, "Pazartesi günü Kabine Toplantımızda tekrar bunu masaya yatırırız" ifadelerini kullandı.

Erdoğan, şunları söyledi: "Turizm pastasından çok daha büyük bir pay almayı hedefliyoruz. Yatırımcılarımızın morallerinin yerinde olduğunu görüyorum. Sektöre her türlü kolaylığı göstermeye devam edeceğiz."