Cumhurbaşkanı Danışmanı Mariam Kavakçı, uğradıkları baskı ve şiddeti protesto etmek için grev kararı alan sağlık çalışanlarını hedefine alarak "İçkilerine laf ettirmeyen doktor arkadaşlar masum hastaları mağdur ederek şiddeti protesto etmeye karar vermişler" ifadelerini kullandı. Kavakçı, TTB'nin kapatılması yönündeki bir paylaşımı da hesabından yayınladı.

Erdoğan'ın Danışmanı doktorları hedef aldı: İçkiye laf ettirmeyenler grev kararı almış

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın danışmanı olan Merve Kavakçı'nın kızı Mariam Kavakçı, Konya'da Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ekrem Karakaya'nın görevi başında öldürülmesinin ardından Türkiye genelinde grev kararı alan sağlık çalışanlarını hedef aldı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda hekimlerin grev kararının hastaları mağdur ettiğini öne süren Kavakçı, "İçki, şiddet ve insan ölümlerinin önde gelen sebeplerinden olmasına rağmen içkilerine laf ettirmeyen doktor arkadaşlar masum hastaları mağdur ederek şiddeti protesto etmeye karar vermişler" dedi.

erdogan-in-danismani-doktorlari-hedef-aldi-ickiye-laf-ettirmeyenler-grev-karari-almis-1038444-1.

Kavakçı, doktorların aldığı iki günlük grev kararı nedeniyle kendisine mesajla ulaşan mağdurların olduğunu iddia ederek "Ayıplıyorum böyle doktorları, Allah ıslah etsin" paylaşımı yaptı.

erdogan-in-danismani-doktorlari-hedef-aldi-ickiye-laf-ettirmeyenler-grev-karari-almis-1038445-1.

TTB'DE HEDEFTE

Kavakçı, Türk Tabipler Birliği (TTB) Başkanı Prof. Dr. Şebnem Korur Fincancı'nın da olduğu fotoğrafı TTBkapatılsın etiketiyle "Bunlar doktorsa, sizin gibi doktorlar olmaz olsun" mesajıyla paylaşılan bir iletiyi de kendi sosyal medya hesabından paylaştı.

erdogan-in-danismani-doktorlari-hedef-aldi-ickiye-laf-ettirmeyenler-grev-karari-almis-1038446-1.