İstanbul Sultangazi'de AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘Dombra’ şarkısına hayranlığı nedeniyle bir gence hediye ettiği bisiklet çalındı.

Erdoğan’ın hediye ettiği bisiklet çalındı

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, İstanbul Sultangazi’de bir gence hediye ettiği bisiklet çalındı.

İHA’nın aktardığına göre olay Sultançiftliği Mahallesi’nde salı günü akşam saatlerinde meydana geldi.

İki şahıstan biri, bir binanın önünde gözcülük yaparken, diğeri ise girdiği binadaki katları tek tek gezdikten sonra merdiven boşluğunda bulunan bisikleti aldı. Bir süre sonra çaldıkları bisiklet ve küçük bir çelik kasayı alarak hızla bölgeden ayrılan şahıslar aynı binanın giriş katında bulunan bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Görüntülerde şahıslardan birinin bisikleti kucaklayarak hızla kaçtığı diğerinin ise elinde görülen çelik kasa ile arkadaşını takip ettiği görüldü.

16 yaşındaki Emre Yasin Filiz bisikletinin çalınmasından dolayı ‘çok üzüldüğünü’ söyledi. Bisikletin manevi değerinin olduğunu savunan Filiz, “Çok üzüldüm, benim daha önce küçük bir bisikletim vardı sürerken bağladığım ses sisteminde Dombra müziği çalıyordu. O sırada videomu çekmişler Cumhurbaşkanımız çok üzülmüş ve bana en iyisinden bisiklet göndermiş üzerinde de mührü vardı. Bisiklete o kadar değer veriyorduk ki babam, annem bile özel olarak Cumhurbaşkanımızın hediyesidir diyerek kendi başörtüsünü üzerine örtmüştü onu bile alıp gitmişler” dedi.