Erdoğan'ın kabul töreni başladı: 5 bin kişi katılacak

Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bu akşam AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın ev sahipliğinde Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi bünyesindeki Sergi Salonu'nda kabul töreni gerçekleştirilecek.

Önceki yıllarda Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen kabul töreni bu yıl ilk defa Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi bünyesinde bulunan Sergi Salonu'nda yapılacak.

AA'nın haberine göre; yaklaşık 5 bin kişinin katılacağı törende TSK'nin Fırat'ın doğusuna yönelik başlattığı Barış Pınarı Harekatı'nda görev alan subay, astsubay, er ve sağlık görevlileri de yer alacak.

DEMET EVGAR VE CEM YILMAZ DAVETİ GERİ ÇEVİRDİ

Öte yandan ünlü oyuncu Demet Evgar ve komedyen Cem Yılmaz, AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın Saray davetini geri çevirdiklerini duyurdular.

Evgar, "Cumhuriyetimizin 96. yılı dolayısıyla davet edildiğim resepsiyona, Antalya Film Festivali Ulusal Yarışmada yarışacak olan filmim nedeniyle katılamıyorum. Bu davet için teşekkür eder, Cumhuriyet bayramımızı bir kez daha kutlarım" açıklamasını yaptı.

Cem Yılmaz ise yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"29 Ekim Cumhuriyetimizin 96.yıl dönümü vesilesiyle yapılan resepsiyona nazik davet için teşekkür eder, yarın Mehmetçik Vakfı yararına yapacağım gösteri nedeniyle katılamayacağımı bildiririm. Çok yaşasın Cumhuriyetimiz. Güzellikler hepimizin olsun."