Bursa'da bugün AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla yapılması planlanan miting programı değişti. Erdoğan'ın yerine açılış konuşmalarını Binali Yıldırım yapacak.

Erdoğan'ın programı iptal edildi: Yerine Binali Yıldırım konuşacak
Fotoğraf: AA

AKP Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2 Temmuz Cumartesi günü Bursa'da yapacağı açılış ve miting programlarının ileri bir tarihe ertelendiğini söyledi.

Bursa'da bugün Erdoğan'ın katılımıyla yapılması planlanan miting programının, ileri bir alındığını belirten AKP Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, "Cumhurbaşkanımızı biz Bursa’da büyük bir coşkuyla ağırlamak için birkaç haftadır çalışıyorduk. Ama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle ileri bir tarihe ertelenmesinin daha uygun olacağını belirtmişler" dedi.

Gürkan, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda da şu ifadeleri kullandı:

"Değerli Hemşehrilerim; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle gerçekleştirilecek Bursa Mitingi, Özel ve Kamu Kurumlarımızın açılış törenleri Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle ileri bir tarihe ertelenmiştir. Bursa Büyükşehir Belediyemiz tarafından hizmete açılacak T2 Tramvay Hattı’nın ilk sürüşü Kent Meydanı’nda saat 14.00’te Genel Başkanvekilimiz Sn. Binali Yıldırım’ın teşrifleriyle gerçekleştirilecektir. "