AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir yurtta kalan öğrencilerle masa tenisi oynarken raket tutuş biçimi sosyal medyada gündem oldu. Sanatçı Levent Üzümcü, Erdoğan'ın geçmişte şemsiye sapıyla kuşları dürtmesini hatırlatarak "Keklik dürtme vuruşu" yorumu yaptı.

Erdoğan’ın raket tutuşu sosyal medyada gündem oldu

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün (22 Nisan) Mimar Sinan Yurdu'nda kalan öğrencilerle iftar programında bir araya geldi. İftar sonrasında öğrencilerle sohbet ettikten sonra öğrenciler ile Vakıfbank ve Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı antrenötü Giovanni Guidetti ile masa tenisi oynayan Erdoğan'ın aket tutuş biçimi ise sosyal medyada gündem oldu.

Sosyal medyada konuyla ilgili çok sayıda yorum yapıldı. Kullanıcılar, "Bildiğim kadarıyla Cumhurbaşkanı sık sık tenis oynuyor", "Böyle tutunca da sürekli kazanıyormuş", "Yerli ve milli tutuş" ifadelerini kullandı.

Tiyatro sanatçısı Levent Üzümcü'nün yorumu ise Erdoğan’ın şemsiyeyle kuşları dürttüğü fotoğrafı hatırlatmak oldu: “Bilmiyorsunuz bari öğrenin. Masa tenisinde buna ‘keklik dürtme’ vuruşu denir.”