Erdoğan’ın Aydın’daki yatırımlar hakkında yaptığı açıklamalara CHP’den yanıt geldi. CHP’li Süleyman Bülbül, Erdoğan’ın ‘yaptık’ dediği projelere tarih vererek yalanladı.

Erdoğan’ın 'yaptık' dediği projelere CHP’li Bülbül’den yalanlama

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Aydın’da yaptığı ‘havalimanı ve otoyol’ hakkındaki açıklamalarına CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül’den yanıt geldi.

Erdoğan yaptığı konuşmada, “İzmir-Aydın otoyolunu tamamlayarak trafiğe açtık” dedi. Söz konusu otoyolun, Turgut Özal zamanında yapılmaya başlandığını ve 1996 yılında kullanıma açıldığını ifade eden CHP’li Bülbül, “Aydın-İzmir otoyolunu tüm etaplarının yapımına Turgut Özal'ın zamanında başlanmış ve 1996 yılında trafiğe açılmıştır. Üstelik döviz ve araç garantili de değil” dedi.

'YURTTAŞIN KULLANIMINA AÇIK DEĞİL'

Havalimanı hakkında konuşan Erdoğan’da, “Şimdi 56 havalimanımız var; Aydın'a bu yakışır” şeklinde konuştu. Aydın’da yurttaşın kullanımına açık herhangi bir havalimanının olmadığını söyleyen Süleyman Bülbül, Erdoğan’a, “Aydın'da vatandaşın kullanımına açık havaalanı yok. Çıldır Havaalanı ise pilotaj eğitimi verilen bir eğitim sahası” şeklinde yanıt verdi.