Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman, Erdoğan ve Asiltürk görüşmesini değerlendirdi. Karaduman, “Her görüşmeyi ittifak olarak değerlendirmek makul bir yere çıkmaz” dedi.

Erdoğan’ın ziyaretinin ardından Saadet Partisi’nden ittifak çıkışı

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyi Erdoğan’ın Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ü ziyaretini değerlendiren Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman “Her görüşmeyi ittifak olarak değerlendirmek makul bir yere çıkmaz” dedi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan dün (7 Ocak) Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ü ziyaret etti. 6 günde 3 kere de Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşen Erdoğan’ın ziyareti dikkat çekti.

erdogan-in-ziyaretinin-ardindan-saadet-partisi-nden-ittifak-cikisi-826593-1.
Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman

‘NEZAKET ZİYARETİ’

ANKA’da yer alan habere göre, “İttifak buluşması mı?” yorumlarını alan ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman, ziyareti değerlendirdi.

Karaduman, “Nezaket ziyareti, ötesinde herhangi bir şey yok” diye değerlendirerek, Selvi’nin yorumu için “Olan bir şey yok. Biz kutuplaşmaya karşıyız, herkes ile oturup konuşuruz. Her görüşmeyi ittifak olarak değerlendirmek makul bir yere çıkmaz” diye konuştu.