AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nın final maçı olan Arjantin-Fransa karşılaşmasını statta izledi. Erdoğan burada, Tesla ve SpaceX'in Kurucusu Elon Musk ile bir süre sohbet etti.

Erdoğan, Katar'da Elon Musk ile görüştü
Fotoğraf: AA

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Kupası finali için gittiği Katar'da ABD'li iş insanı Elon Musk ile bir araya geldi.

Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani'nin daveti üzerine gittiği Doha'da, konuk devlet ve hükümet başkanları ile 2022 FIFA Dünya Kupası Kapanış Töreni'ne katıldı.

Daha sonra Lusail Stadyumu'nda oynanan Arjantin-Fransa final maçını seyreden Erdoğan, Tesla, SpaceX ve Twitter'ın sahibi ABD'li iş insanı Elon Musk'la da bir süre sohbet etti.

Öte yandan Erdoğan, Arjantin'i, sosyal medya hesabından İspanyolca yaptığı paylaşımla da kutladı. Erdoğan, paylaşımında, "Tarihin en çekişmeli final maçlarından birinin ardından 2022 FIFA Dünya Kupası Şampiyonu olan Arjantin'i ve tüm Arjantinlileri en içten dileklerimle tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

(AA)