Erdoğan'la görüşen Akşener'den açıklama

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İdlib'de Türkiye askerlerine yönelik hava saldırısıyla ilgili konuştu, Akşener, saldırı hakkında AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı arayarak bilgi aldığını fakat görüşme hakkında bilgi vermesinin doğru olmayacağını söyledi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İdlib’de 33 askerin hayatını kaybetmesinin ardından kurmaylarıyla toplanmak üzere Balıkesir’deki programını iptal ederek Genel Merkez’e geldi.

Genel Merkez’e gelişinde gazetecilere kısa bir açıklama yapan Akşener, “Arkadaşlarım burada, oturup bilgilerimizi birleştirip bir toplantı yapacağız. Milletimizin başı sağ olsun. Şu anda hala orada bulunan Mehmetçiğimizin ayağına taş değmesin, şehitlerimizin mekânı cennet, inşallah Peygamber efendimize komşu olsunlar” dedi.

Bir gazetecinin CHP’den Meclis’te bir kapalı oturum yapılması teklifi geldiğine parti olarak ne diyorsunuz sorusuna Akşener, olmasında fayda olduğu yanıtını verdi.

Akşener, Cumhurbaşkanıyla görüşmesi sonrasında saldırıyla ilgili hangi bilgiye sahip olduğu sorusuna “Sayın Cumhurbaşkanıyla bir görüşme yaptım, ben aradım ve sadece bilgi aldım paylaşmam doğru olmaz” dedi.

Akşener, daha sonra partisinin genel başkan yardımcılarının da bulunduğu toplantıya geçti