AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, partisinin dünkü MKYK toplantısında, kurmaylarına 4 konuda net talimat verdiği öğrenildi. Partililerin eylül ayında sahada olmasını isteyen Erdoğan, seçimlere ilişkin yurttaşa iletilmesini istediği mesajları kurmaylarına bildirdi.

"Erdoğan partisine 4 konuda net talimat verdi, eylül ayını işaret etti"
Fotoğraf: Depophotos

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün (8 Ağustos) toplanan AKP Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında parti kurmaylarına 4 konuda çok net talimat verdi. Erdoğan MKYK'da 'Eylül'de sahada olun mesajı verdi.

AKP MKYK toplantısı dün, parti genel merkezinde Erdoğan başkanlığında gerçekleştirildi.

CNN TÜRK Muhabiri Arda Erdoğan, MKYK toplantısı ile ilgili olarak şu detayları paylaştı:

"O toplantının en kritik başlığı 2023 seçimlerine giden yolda AK Parti’nin yürüteceği hazırlık çalışmalarıydı. Cumhurbaşkanı Erdoğan partinin en yetkili karar organı olan MKYK’ya 4 konuda çok net talimat verdi. Seçimlere kadar Erdoğan şunların vatandaşlara anlatılmasını istedi:

ERDOĞAN'IN 4 TALİMATI

20 yıldır Türkiye kazandırılan hizmetlerin anlatılmasını istedi. Ardından enflasyon başta olmak üzere mevcut sıkıntıları çözecek programa ve kadroların AK Parti’de olduğunun anlatılmasını istedi. Küresel anlamda salgın sonrası savaşla birlikte küresel sorunların olduğunun altını çizdi Erdoğan. Türkiye’nin gelecek hedeflerini gerçekleştirmesine yönelik başarının da yine AK Parti eli başarılabileceğini anlatın talimatını partinin kurmaylarına ve MKYK’sına vermiş oldu. Şayet bunu başarırsa seçimde açık ara önde olmamız için hiçbir engel yok mesajı verdi.

'PARTİ YENİ BİR DÖNEM GÖRECEK'

Eylül ayından itibaren yeni bir dönem görecek AK Parti. MKYK üyeleri Eylül ayından itibaren sahada milletvekilleri ile vatandaşlara bu şekilde anlatacak. AK Parti’nin hem hizmetleri hem de hedefleri anlatılacak."