İyi Partili Turhan Çömez, Hatay'da Erdoğan tarafından atılan hastane 'temelini' paylaştı.

Erdoğan tarafından atılan ‘temel’in fotoğrafı ortaya çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, depremlerden büyük ölçüde zarar gören Hatay'da inşa edilmesi planlanan 4 yeni devlet hastanesi ve konutlar için dün temel atma törenine katıldı. Cumhurbaşkanı'nın talimatı ile canlı yayında yapılan törenin ardından, İYİ Partili Turhan Çömez'in, Defne Devlet Hastanesi'nin temeli olduğu iddia ettiği görseli paylaştı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 11 ilden biri olan Hatay'ın Defne ilçesinde dün Deprem Konutları ve Yeni Devlet Hastaneleri Temel Atma Töreni gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı törende, depremlerden büyük ölçüde zarar gören Hatay'da ileride yapılması planlanan hastane ve konutlara dair açıklamalar yapıldı.

Cumhurbaşkanı'nın talimatı ile sırasıyla Hatay'da yapılması planlanan toplamda 1500 yataklı 4 yeni devlet hastanelerinin temeli atıldı.

İyi Partili Çömez, sosyal medya hesabından, "Erdoğan dün, Hatay Defne’de hastane temeli attı. Artık göz boyamayı bile beceremiyorlar." ifadelerini yazarak, temel atıldığını iddia ettiği görüntüyü paylaştı.