Partisinin il kongrelerine canlı bağlantılarla katılmaya devam eden AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, günden güne ağırlaşan ekonomik ve sosyal problemlere karşın ülkenin iyi duruma geldiğini öne sürerek, “Her politikamızı eleştirenlere bakmayın. Her alanda Türkiye'nin nereden nereye geldiğini görüyoruz” dedi.

Erdoğan: Türkiye’nin her alanda nereden nereye geldiğini görüyoruz

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 7. Olağan Düzce, Çorum, Amasya, Bartın, Karabük il kongrelerine canlı bağlantı ile katıldı.

Konuşmasında yine muhalefeti hedef alan Erdoğan, AKP’lilere, “Her politikamızı eleştirenlere bakmayın” ikazında bulundu.

Türkiye’nin her alanda gelişme kaydettiğini öne süren AKP’li Cumhurbaşkanı, ülkeye dair projesi olan tek partinin kendi partisi olduğunu savunarak, “Diğerleri siyaset yapıyormuş gibi görünerek vakit kaybetmektedir. Tam bir kara mizah örneğidir” dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

‘DAHA İYİSİNE ÇALIŞIN’

-AK Parti teşkilatlarımızın geçtiğimiz yıl 1 milyon yeni üyeyi partimize kazandırmış olmasından büyük bir memnuniyet duyuyorum. AK Parti'nin yolu milletin yolu, davası milletin davası, gücü milletin gücüdür. Böyle bir misyonla yola çıkmış ve girdiği her seçimden birinci çıkarak 18 yıldır iktidarda kalmış bir parti mensuplarına düşen görev hep daha iyisine çalışmaktır.

-Milletimize hizmet yolunda sarf edeceğiniz fedakarlık içinden her birinize şimdiden teşekkür ediyorum. AK Parti daha uzun yıllar boyunca Türkiye'nin partisidir. Türkiye'yi 2023 vizyonuna biz ulaştıracağız. Cumhur İttifakı'yla birlikte hep daha ileriye gidecek, hep daha çok hizmet yapacak, hep daha büyük projelere imza atacağız.

-Türkiye'nin diplomasiden ekonomisine kadar geniş bir cephede yürüttüğü mücadelede karşımızdakilerin değirmenlerine su taşıyanları, kendi ülkelerini her fırsatta yabancılara şikayet edenleri kesinlikle unutmayacağız.

‘SÜREÇLERİ DEĞİŞTİREN ÜLKE KONUMUNA GELDİK’

- Her politikamızı eleştirenlere bakmayın. Her alanda Türkiye'nin nereden nereye geldiğini görüyoruz. Uluslararası alanda sözü dinlenmeye talepleri görmezden gelinen bir ülkeden taraf olduğu her konuda süreçleri değiştiren bir ülke konumuna gelmiştir.

-Türkiye'de projesi, planı olan tek parti AK Parti'dir, Cumhur İttifakı'dır. Diğerleri siyaset yapıyormuş gibi görünerek vakit kaybetmektedir. Tam bir kara mizah örneğidir.

-Şimdiden reform gündemimizi oluşturmaya başladık. İlgili hazırlıklarımızı kamuoyuna sürme aşamasına gelmiştir. Biz kendi yolumuzda yürümeye, kendi işimize bakmaya, kendi hedeflerimizi hayata geçirmeye bakacağız.