Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde 4 Eylül günü meydana gelen tren kazasında yaşamını yitirenlerin sayısı 7'ye çıktı. Kazada hayatını kaybeden Suzan Aksoy'un kendisi gibi tekstil fabrikasında çalışan ve ağır yaralanan eşi Halil Aksoy da yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Aksoy çiftinden geriye İlknur, İlker ve Zeynep isimli çocukları kaldı.

Ergene’deki tren kazası: Baba da yaşamını yitirdi, geride 3 çocuk kaldı

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde meydana gelen tren kazasında can kaybı 7’ye çıktı.

Velimeşe Mahallesi'nde 4 Eylül Cumartesi günü sabah saatlerinde yük treni, hemzemin geçitte kapalı bariyerlerden geçmeye çalışan Bilal Küllü'nün kullandığı 59 ADJ 755 plakalı fabrika servis minibüsüne çarptı.

Kazada Suzan Aksoy, Nebibe Korkmaz, Cangül Akın, Hülya Dinçkol, Yaşar Yüce ve Nusret Açıkgöz hayatını kaybetti. Minibüs sürücü ile 7 kişi de yaralandı.

Yaralıların arasında bulunan Suzan Aksoy'un eşi Halil Aksoy da hastanede yapılan tüm çabalara karşın kurtarılamadı. Aksoy'un cenazesi, memleketi Tokat'ın Almus ilçesine gönderilecek ve burada eşinin yanında toprağa verilecek. Böylece tren kazasında hayatını kaybedenlerin sayısı 7'ye yükseldi.

OCAK AYINDA TAŞINMIŞLARDI

DHA’nın aktardığına göre Suzan-Halil Aksoy çifti, ocak ayında yeni bir yaşam ümidiyle İstanbul'dan Tekirdağ'ın Çorlu ilçesine gelmişti.

Çocukları İlknur (19), İlker (17) ve Zeynep (12) ile birlikte Çorlu'ya yerleşen çift, Ergene'de bir tekstil fabrikasında işe başladı.

Birlikte işe gidip gelen çift, Ergene'deki tren kazasında yaşamını yitirdi. Geride ise 3 çocukları kaldı.

ergene-deki-tren-kazasi-baba-da-yasamini-yitirdi-geride-3-cocuk-kaldi-918570-1.