Erkekler iki kadını daha yaşamdan kopardı!

Haber Merkezi

Kadın cinayetleri durmuyor. Son olarak Bolu ve Trabzon’da iki kadın erkekler tarafından katledildi. Konya’da ise bir kadın ağır yaralandı.

Bolu’da 78 yaşındaki Mehmet Erdem, evli olduğu 71 yaşındaki Nur Erdem’i bıçaklayarak öldürdü. Olay dün sabaha karşı Bahçelievler Mahallesi’ndeki bir evde meydana geldi. Mehmet Erdem, mutfaktan aldığı bıçakla Nur Erdem’e saldırdı. Kadının çığlıklarını duyan temizlik görevlisinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Nur Erdem olay yerinde hayatını kaybederken polis, katili gözaltına aldı.

Trabzon’da ise 34 yaşındaki Elvin Umayev adlı erkek, boşanma aşamasında olduğu 38 yaşındaki Turana Umayev’i çay bahçesinde öldürdü. Olay önceki gece kent merkezindeki 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı’nda yaşandı. İddiaya göre genç kadın, 4 ay önce cezaevinden tahliye edildiği öğrenilen Elvin Umayev ile çocukların velayeti konusunda görüşmek için parkta buluştu. Ardından Elvin Umayev, tabancayla Turana Umayev’i başından vurdu. Kadın olay yerinde hayatını kaybederken, katil silahıyla polise teslim oldu. Katil, polise verdiği ifadede, barışma isteğini kabul etmediği için kadını öldürdüğünü söyledi. Bir çocuk annesi kadının cenazesinin Azerbaycan’a gönderileceği öğrenildi.

UZAKLAŞTIRMA BİTİNCE…

Konya’da ise hakkındaki 2 aylık uzaklaştırma kararının süresi 5 gün önce biten Tahsin Eser, evli olduğu ve bir süredir ayrı yaşadığı 32 yaşındaki Hatice Eser’i tabancayla vurarak ağır yaraladı. Olay, dün 01.00 sıralarında Karatay ilçesinde yaşandı. Tahsin Eser, garsonluk yapan Hatice Eser’le buluştu. Otomobilde yolda oldukları sırada Tahsin Eser, kadını tabancayla başından ve göğsünden vurarak ağır yaraladı. Ardından yaralı kadını araçtan indiren Eser, otomobille kaçtı. Hatice Eser, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaçan Tahsin Eser’in otomobilini fark eden polis ‘dur’ ihtarında bulundu. Ancak 20 suçtan kaydı bulunan Eser yoluna devam edince başka bir otomobile çarptı. Yakalanacağını anlayan Eser, aynı silahla intihara kalkıştı. Hem Hatice Eser’in hem de Tahsin Eser’in hayati tehlikelerinin sürdüğü öğrenildi.