Alanyaspor ile oynanan maçın ardından oyuncularıyla toplantı yaptı yapan Yanal; 'Eşit şartlarda dövüşemediğimizin farkındayız.' dedi

Ersun Yanal: Şartlar eşit değil, ringteyiz dövüşeceğiz

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, Süper Lig 21. haftasında oynanan Alanyaspor maçının ardından oyuncularıyla toplantı yaptı ve takıma “Eşit şartlarda dövüşemediğimizin farkındayız. Artık ringdeyiz ve dövüşüyoruz. Acilen toparlanıp Ankaragücü ve Galatasaray maçlarını kazanmamız gerekiyor.” dedi.

Yüksek tansiyonlu geçen Alanyaspor maçının ardından Fenerbahçe'nin Teknik Direktörü Ersun Yanal, futbolcularıyla toplantı yaptı. Karşılaşmada yaşananları unutmalarını isteyen Yanal, “Biz sahada kalacağız. Bugünden itibaren herkes birbirine daha sarılıp kenetlenecek. Artık ringdeyiz ve dövüşüyoruz. Eşit şartlarda dövüşmediğimizin farkındayız. Takım olarak düşüş yaşıyoruz. Buna yönelmemiz lazım. Acilen toparlanacağız” dedi.

Sözcü'den Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre şampiyonluktan başka bir şey düşünmediklerini belirten tecrübeli hoca, “Ankaragücü ve Galatasaray maçlarında kesin olarak 6 puan çıkarmamız gerekiyor. Taraftar ve camia kenetlendi. Başkanımız ve yönetim, gerekeni yapacak. Söz sırası artık bizde. O yüzden tekrar ediyorum. Biz daha kenetlenip şampiyonluk yemini edeceğiz” ifadelerini kullandı. Yanal'ın konuşmasının ardından motive olan sarı-lacivertli futbolcular alkışlarla idmana başladılar.