Erzurum'da yolun karşısına geçerken otomobilin çarpan Zeynep Bağrıyanık ve Nezahat Tanas hayatını kaybetti. Sürücü Osman K. ise gözaltına alındı.

Erzurum'da otomobil çarpan iki üniversite öğrencisi hayatını kaybetti

Erzurum'un Palandöken ilçesi Harput Mahallesi'nde meydana gelen kazada Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü son sınıf öğrencileri Zeynep Bağrıyanık ile Nezahat Tanas'a yolun karşısına geçerken Osman K., yotomobil çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle yola savrulan 2 öğrenci yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Bağrıyanık ve Tanas, sağlık ekibi tarafından 200 metre uzaklıktaki Şehir Hastanesi ile Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Tanas, Şehir Hastanesi'nde bugün sabah saatlerinde yaşamını yitirdi.

Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altında olan Zeynep Bağrıyanık da doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Zeynep Bağrıyanık ile Nezahat Tanas'ın, okullarının mezuniyet yemeği ile ilgili görüşmek üzere olay yerine yakın bir lokantaya gitmek üzere yola çıktıkları belirtildi. Otomobil sürücüsü Osman K.’ da gözaltına alındı.