Esenler'de bir kadın, 18 yaşındaki oğlunu istismar etmekle suçladığı 58 yaşındaki Erdin B. isimli erkeği sokak ortasında soyarak dövdü. Bir mahalle sakini, "Kadın, 'bana tecavüz etti' diye bağırıyordu" ifadelerini kullandı.

Esenler'de bir kadın, oğlunu istismar etmekle suçladığı erkeği dövdü
Fotoğraf: DHA

Esenler Kemer Mahallesi'nde10 Aralık Cumartesi günü bir kadın, 18 yaşındaki oğlu Y.C.K.'ye içki içirerek cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla 58 yaşındaki Erdin B. isimli erkeği çırılçıplak soyarak sokak ortasında dövdü.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Y.C.K.'nin verdiği ifade üzerine gözaltına alınan Erdin B., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

"TECAVÜZ ETTİ' DİYE BAĞIRIYORDU"

Mahalle sakinlerinden Recep Kutum, "Bir kadın 2 erkek bir adama saldırıyordu. Kadın, 'Bana tecavüz etti' diye bağırıyordu. Elinden kurtarmaya çalıştık ama, elindeki bıçakla, 'Müdahale etmeyin. Müdahale edeni keserim' diyordu. Daha sonra adam ellerinden kaçtı. Sokak üzerinde tekrar yakaladılar. Kadın adama vurup yere yatırdı, üzerindekileri çıkardı. Çırılçıplak yerde kaldı. Biz de polisi aradık. Ambulans da gelip adam müdahale etti. Sebebi de kadının bağırışına göre, 'Bana tecavüz etmeye kalkıştı' dedi. Hatta mahalleye dönerek, 'Bu adam sapık. Ses çıkartmazsanız bu tür şeyler başımıza' gelir diye bağırdı. Ne derece inandırıcıdır bilemiyoruz. İki taraf da masum olduğunu söylüyordu. Önce beklediler, polisin gelmesiyle birlikte ayrıldılar" dedi.

(DHA)