Esenyurt’ta, aralarında bölgede esnaf ziyareti yapan MHP'lilerin de olduğu 20-25 kişilik bir grubun, İYİ Parti karavanına saldırdığı öğrenildi. Saldırıda, İYİ Partili Oktay Erol ve Uğur Ayrım yaralandı.

Esenyurt’ta aralarında MHP'li şahısların da olduğu bir grup İYİ Parti karavanına saldırdı

HABER MERKEZİ

İstanbul Esenyurt’ta, aralarında esnaf ziyareti yapan MHP'li şahısların da olduğu belirtilen 20-25 kişilik bir grup, İYİ Parti karavanına saldırdı.

Edinilen bilgilere göre, bugün saat 16.40 sıralarında meydana gelen olayda, aralarında Esenyurt Kıraç Osmangazi Mahallesi'nde esnaf ziyareti yapan MHP’li şahısların da olduğu belirtilen bir grup, İYİ Partililere saldırdı.

esenyurt-ta-iyi-parti-karavanina-saldiri-1053479-1.

Saldrıda, Esenyurt İlçesi Bölge Teşkilat Başkanı Uğur Ayrım ve Kıraç Osmangazi Mahalle Başkanı Oktay Erol yaralandı. Yaralananlardan biri ayakta tedavi edilirken, diğeri ise hastaneye kaldırıldı.

Saldırının ardından Esenyurt İlçe Başkanı Hakan Akkuş ve diğer partililerin konuyla ilgili Emniyet'te işlemlerini sürdürdüğü öğrenildi.

Saldırının ardından açıklama yapan İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, "Kalleş saldırılarınız bizi yolumuzdan döndüremeyecek. Şiddete karşı inadına kardeşlik, otoriterliğe karşı inadına demokrasi!" dedi.