Esenyurt'ta bir kadın sokak hayvanlarını beslediği için darp edildi

Esenyurt’ta bir kadın sokak hayvanlarını beslerken 2 kadın tarafından darp edildi. Hastanede tedavi olan kadını darp edenler Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından aranıyor.

Önceki gün akşam saatlerinde Esenyurt’ta meydana gelen olay Melahat Çelik isimli bir kadın, gönüllü olarak sokak hayvanlarını beslerken iki kadın tarafından darp edildi.Sokakta bir yerin üzerine yemek bırakan Çelik'e yaklaşan kadınlar neden yemek bıraktığı üzerine tartışma çıkardı. Tartışmanın neticesinde iki kadın Çelik’i darp etti. Hastaneye gidip tedavi olduktan sonra darp raporu alan Çelik, Esenyurt ilçe emniyet müdürlüğüne şikayette bulundu.

Yaşanan olayı anlatan Çelik yolda giderken hayvanları gördüğünü ve arabada olan yiyecekleri hayvanlara vermek için durduğunu söyleyerek, “O anda köşeden hiç tanımadığım bilmediğim iki bayan geldi. ‘Sen neden besleme yapıyorsun dediler’ kızgın bir şekilde üstüme yürüdüler. Ne var dedim ben de onu da bizi de Allah yarattı dedim. Sonra telefonu birisi yüzüme vurdu. Diğeri de parmağımı ağzına aldı ama kırarcasına parmağımı bırakmadılar ısırdılar. Diğeri de saçlarımı yolup tekme attılar. Burada darp edildim. Bu köşeden çıkıp geldiler. Ben rica ediyorum bu konuya acil bir çözüm üretsinler. Ben insani görevimi yapıyorum. Tabii ki onları doyurup besleyeceğiz bu bizim insani görevimiz” dedi.