Erdoğan’ın doktorluğunu ve AKP’den milletvekilliği Turhan Çömez, gittiği Man Adası’ndan paylaşım yaptı. Kılıçdaroğlu'nun iddialarını yerinden incelediğini söyleyen Çömez, "Fakat öğrendik ki bu şirket, Kılıçdaroğlu’nun iddialarından 3 ay sonra kapanmış" dedi.

Eski AKP’li  Çömez’den Man Adası ziyareti: ‘O şirket kapanmış’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski doktoru ve 22. Dönem AKP Balıkesir eski Milletvekili Turhan Çömez, Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasında dava konusu olan Man Adası'ndan paylaşım yaptı.

Kılıçdaroğlu'nun iddialarını yerinden incelediğini söyleyen Çömez, "Fakat öğrendik ki bu şirket, Kılıçdaroğlu’nun iddialarından 3 ay sonra kapanmış" dedi. Man Adası'ndan videolar çeken Çömez, "Man Adası’na geldim. Hani şu vergi cenneti olan ada. Para AKlanan ada. Ne menem bir yermiş, göreyim dedim" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Kasım 2017’de partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu, kardeşi, eniştesi, dünürü ve eski özel kalem müdürünün 'vergi cenneti' olarak adlandırılan Man Adası’ndaki off-shore şirketine 2011 yılında 18 milyon dolar gönderdiğini iddia edererek swift mesajları ve dekontlar göstermişti. Erdoğan ve yakınları, daha sonra Kılıçdaroğlu'na üç ayrı tazminat davası açmış ve kazanmışlardı. Yargıtay geçtiğimiz günlerde bu kararları bozmuştu.