Eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak isim vermeden AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi. "Senin misyonun skoru korumak değil, farklı kazanmak" ifadelerini kullanan Kılıç, paylaşımını kısa süre sonra sildi.

Eski Bakan Suat Kılıç'tan Erdoğan'a 'seçim' göndermesi

Eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, seçimin yaklaştığına dikkat çekti, isim vermeden AKP'li Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi. "Senin misyonun skoru korumak değil, farklı kazanmak" ifadelerini kullanan Kılıç, bir süre sonra paylaşımı sildi.

Mesajında seçimler için zamanın yaklaştığını hatırlatan Kılıç, “Elinin altında daha iyileri var. İyi süzmeli, en iyileri seçmelisin" çağrısında bulundu, "Senin misyonun skoru korumak değil, farklı kazanmak" dedi.

Kılıç'ın paylaşımı şöyle:

"Elinin altında daha iyileri var. İyi süzmeli, en iyileri seçmelisin. Zaman daralıyor, en iyileri sahaya sürmekte tereddüt etmemelisin. Senin misyonun skoru korumak değil, farklı kazanmak. En iyilerle olmana engel olanlar kötüdür. Elemeye buradan başlarsan yol yeniden açılır."

eski-bakan-suat-kilic-tan-erdogan-a-secim-gondermesi-988005-1.

Kılıç, söz konusu paylaşımını kısa bir süre sonra sildi.