Koronavirüs sebebiyle yaşanan karantina günlerinde dünyaca ünlü eski tenisçi Sharapova, sosyal medyada telefon numarasını paylaştı. Sharapova paylaşımında, "Evde geçirdiğiniz vakitte neler yaptığınızı bana anlatmanızı istiyorum. Size bir telefon numarası bırakıyorum. Bana doğrudan bu numara üstünden ulaşabilirsiniz. Size cevap vereceğim" dedi

Eski tenisçi Sharapova sosyal medyada telefon numarasını paylaştı

Şubat ayında 32 yaşında aldığı kararla tenis kariyerine son veren dünyaca ünlü Rus tenisçi Maria Sharapova, koronavirüs salgını karantinasında sosyal medyada telefon numarasını paylaştı.

Evde geçirdiği süreçte sosyal medyayı aktif kullanan Maria Sharapova, şaşırtıcı bir paylaşım yaptı.

32 yaşındaki Sharapova, Twitter hesabından telefon numarasını paylaştı ve mesaj atan herkese cevap vereceğini söyledi. Geçtiğimiz hafta 150 kişiyle video konferans yaptığını söyleyen Sharapova, daha çok kişiye ulaşmak istiyor.

Sharapova ayrıca "Geçen hafta yaptığım sohbetleri çok sevdim ve keşke daha fazla kişiyle sohbet edebilseydim. Çünkü hepimiz evde kendimizi hapsediyoruz. Bu yüzden evde geçirdiğiniz vakitte neler yaptığınızı bana anlatmanızı istiyorum. Size bir telefon numarası bırakıyorum. Bana doğrudan bu numara üstünden ulaşabilirsiniz. Size cevap vereceğim" diye konuştu.