Eskişehir'de 1 kişinin ağır yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin 1 zanlı tutuklandı, yakalanan 3 şüphelinin sorgusu devam ediyor.

Eskişehir'de çiğ köftecide silahlı kavga: 1 kişi ağır yaralandı
Fotoğraf: İHA

Eskişehir'de çiğ köftecide çıkan silahlı kavgada 1 kişi ağır yaralandı.

Akarbaşı Mahallesi Atatürk Caddesi'ndeki bir çiğ köftecide, dün gece saatlerinde, İbrahim Can T. (26) ile Sercan İ. (30) arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Sercan İ, tabancayla İbrahim Can T'yi yaraladıktan sonra kaçtı. Ağır yaralanan İbrahim Can T, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Daha sonra, şüpheliyi aracıyla olay yerinden kaçırdığı iddia edilen Olgun Y. gözaltına alındı. Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı adli makamca tutuklandı.

Şüpheli Sercan İ'nin Huzur Mahallesi Ali Rıza Efendi Caddesi'ndeki bir apartmanda saklandığını tespit edlidi.

Polis, zanlının bulunduğu apartmana Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekiplerinin de desteğiyle operasyon düzenledi. Şüpheli Sercan İ, apartmanın çatı katında yakalandı. Zanlının üst aramasında bir tabanca ele geçirildi.

Polis ekipleri, şüphelinin kaçmasına yardım ettikleri öne sürülen Önder Ş. ile Yasin Y'yi de olay yeri yakınlarında yakaladı.

Emniyet müdürlüğüne götürülen 3 zanlının işlemleri devam ediyor.