Adıyaman'da boşanma aşamasında olduğu Zeynal Yücel tarafından sokak ortasında av tüfeği ile vurularak ağır yaralanan Remziye Yücel, kurtarılamadı. Olayın ardından kaçan Zeynal Yücel, yakalanarak gözaltına alındı.

Evli olduğu erkek tarafından silahla vurulan Remziye Yücel hayatını kaybetti

Adıyaman’da boşanma aşamasında olduğu erkek tarafından sokak ortasında silahla başından vurularak ağır yaralanan Remziye Yücelhayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, 4 çocuk annesi Remziye Yücel (46), sabah işe gitmek için evden çıktı. İmamağa Mahallesi 1975 Sokak'ta yürüyen Remziye Yücel, boşanma aşamasında olduğu Zeynal Yücel (50) ile karşılaştı. Aracından inen Zeynal Yücel pompalı tüfekle Remziye Yücel'i başından vurarak ağır yaraladıktan sonra aracıyla olay yerinden kaçtı.

Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Remziye Yücel, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Remziye Yücel hastanede tedavi altına alınırken Zeynal Yücel ise bir süre sonra emniyete giderek polise teslim oldu.

Remziye Yücel, yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Remziye Yücel’in cenazesi yapılan işlemlerin ardından hastane morguna kaldırıldı.
Zeynal Yücel'in emniyetteki sorgusunun devam ettiği öğrenildi.

Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

(İHA)