Denizli'de, Özbekistanlı Sherzod Khakberdıev adlı erkek evli olduğu Gulzoda Kamolova'yı bıçaklayarak öldürdükten sonra bileklerini keserek intihara kalkıştı. Olayla ilgili soruşturma sürerken, çiftin 3 ay önce Türkiye'ye giriş yaptıkları öğrenildi.

Evli olduğu kadını bıçaklayarak öldüren erkek, intihara kalkıştı
Fotoğraf: DHA

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, Özbekistanlı Sherzod Khakberdıev adlı erkek evli olduğu Gulzoda Kamolova'yi bıçaklayarak öldürdükten sonra bileklerini keserek intihara kalkıştı. Khakberdiev ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

DHA’nın haberine göre, olay, saat 00.00 sıralarında Şemikler Mahallesi 2524 Sokak'taki apartmanın dördüncü katında meydana geldi. Özbekistanlı Sherzod Khakberdiev, evli olduğu kadın Gulzoda Kamolova ile arkadaşlarının yaşadığı Şemikler Mahallesi'nde eve gitti. Vize süresi bu ay dolan çift, henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışma sırasında mutfaktan bıçakla gelen Sherzod Khakberdiev, Gulzoda Kamolova'yı göğsünden iki kez bıçakladıktan sonra beliklerini keserek intihara kalkıştı. Yaşanan olayın arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine polis ve acil sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan acil sağlık ekibi, göğsünden bıçaklanan Kamolova'nın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Beliklerini keserek intihar etmek isteyen Khakberdiev ise ağır yaralı olarak ambulansla Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Cumhuriyet Savcısı ve polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Kamolova'nın cansız bedeni, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürerken, çiftin 3 ay önce Türkiye'ye giriş yaptıkları öğrenildi.