İstanbul'da evli olduğu kadını katleden Şener Barut'un cinayeti işlemeden önce sosyal medyadan canlı yayın yaptığı ortaya çıktı. Barut'un yayında, "Yarın büyük gün" dediği duyuldu.

Evli olduğu kadını katleden erkek, cinayet öncesi canlı yayın yapmış: "Yarın büyük gün"
Fotoğraf: İHA

İstanbul'da evli olduğu 27 yaşındaki Sultan Barut'u katleden Şener Barut isimli erkeğin, cinayeti işlemeden önce sosyal medyadan canlı yayın yaptığı ortaya çıktı.

İHA'nın haberine göre; Çağlayan'da geçtiğimiz Cumartesi günü saat 17.00 sıralarında meydana gelen olayda, şiddettli geçimsizlik nedeniyle abisinin evine yerleşen Sultan Barut, Şener Barut tarafından bıçaklanarak katledildi.

Olayın ardından katil zanlısı Şener Barut ise polis tarafından yakalanarak gözaltına alınmıştı. Emniyette ifadesinin alınmasının çeşitli suçlardan 5 adet kaydı bulunan Şener Barut ise sevk edildiği adliyede çıkartıldığı mahkemece “kasten öldürme” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

''YARIN BÜYÜK GÜN'' DEMİŞ!

Öte yandan katil zanlısı Şener Barut’un sosyal medya hesabından canlı yayın yaptığı görüntüler ortaya çıktı.

Görüntülerde alkollü olduğu ve müzik dinlediği görülen Barut’un, “Kolay kolay değil zaten hiç affetmem. Boş verin benim gibi en azından ihanete uğramadınız. Aile evinde ufak tefek şeyler olur, önemli olan birbirinize ihanet etmemeniz. Değerinizi bilin, birbirinize yanlış yapmayın. Yarın büyük gün, İnşallah. Dünya bir kişinin üzerinde dönmüyor. Biraz acı, biraz keder, bir neşe sonra bir bakmışsın kaldığımız yerden devam. Çok değer verdim, çok güvendim karşılığında ihanet aldık” dediği duyuluyor.