Maltepe'de 9 yıldır evli olduğu Deniz Filiz'i öldüren Ümit Filiz adlı erkek yakalandı. Deniz Filiz'in, kendisini öldüren Ümit Filiz’i defalarca kez polise şikayet ettiği ancak araya aile üyelerinin girmesi sonucu her seferinde şikayetini geri çektiği belirlendi.

Evli olduğu kadını öldüren Ümit Filiz yakalandı: Akrabaları, kadının şikâyetini defalarca geri çektirmiş

İstanbul’un Maltepe ilçesinin İdealtepe Mahallesi'nde dün gece saat 01.00 sıralarında meydana gelen olayda, sigortacılık yaptığı öğrenilen Ümit Filiz, gece saatlerinde eve geldi.

Ümit Filiz, evde daha önce de ‘kıskançlık’ bahanesiyle tartıştığı eşi Deniz Filiz'le yine kavga etmeye başladı. Kavga sırasında mutfaktan aldığı bıçakla Deniz Filiz’e defalarca bıçakladığı öğrenilen saldırgan olay yerinden kaçtı. Kanlar içinde yere düşen Deniz Filiz ise olay yerinde hayatını kaybetti.

evli-oldugu-kadini-olduren-umit-filiz-yakalandi-akrabalari-kadinin-sikayetini-defalarca-geri-cektirmis-897555-1.KENDİ ARABASIYLA KAÇTI

Cinayet Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada Ümit Filiz'in kendi otomobiliyle kaçtığını tespit etti. Bunun üzerine başlatılan takipte kayıp otomobilin izi Kavacık'ta bulundu. Polis ekipleri kısa sürede otomobili durdurarak Ümit Filiz'i gözaltına aldı. Ümit Filiz'in olayda kullandığı bıçağı araçtan attığı tespit edildi. Filiz'in gösterdiği yerde yapılan aramada olayla kullanılan bıçak da bulundu.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Polis soruşturması sonucu Ümit Filiz'in eşini sürekli ‘kıskandığı’ ve bu nedenle aralarında tartışmalar yaşandığı öğrenildi.

Olayda hayatını kaybeden Deniz Filiz'in kendisini öldüren erkeği defalarca polise şikayet ettiği ancak daha sonra araya giren akrabaların ‘iknası’ sonucu her seferinde şikayetini geri çektiği belirlendi.

Çiftin bir çocuğunun olduğu öğrenildi. Poliste işlemleri tamamlanan Ümit Filiz adliyeye sevk edildi.