Sakarya’da bir süre önce cezaevinden çıkan İsmail Karapekmez adlı erkek, boşanma aşamasında olduğu Zeynep Karapekmez ve kayınvalidesi Melahat Ünlütürk’ü öldürdü. Olayın ardından kaçan Karapekmez hala kayıp.

Bir süre önce cezaevinden çıkan İsmail Karapekmez, boşanma aşamasında olduğu kadını ve kayınvalidesini öldürdü

Sakarya'nın Taraklı ilçesinde termal tesiste bir erkek, boşanma aşamasında olduğu kadını ve kayınvalidesini tabancayla öldürdü. İsmail Karapekmez adlı erkek, ilçedeki bir termal tesiste konaklayan Zeynep Karapekmez ve kayınvalidesi Melahat Ünlütürk'ün yanına gitti.

DHA’nın aktardığına göre, İsmail Karapekmez, Zeynep Karapekmez ve Melahat Ünlütürk'e burada tabancayla ateş açtı. Daireden seslerin yükselmesi üzerine çevredekiler, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Bölgeye yönlendirilen ekipler, anne ve kızının hayatını kaybettiğini tespit etti.

20 SUÇ KAYDI VAR

Ekipler, tesisi giriş ve çıkışa kapattı. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından cenazeler, Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsü'ndeki otopsi merkezine gönderildi.

Ekipler, kaçan İsmail Karapekmez'i yakalamak için çalışma başlattı. "Adam öldürme ve yaralama suçlarından" 20 suç kaydının olduğu ifade edilen İsmail Karapekmez'in bir süre önce cezaevinden çıktığı bildirildi.