Ezhel 2018'in son konseri için Volkswagen Arena'daydı

Son dönemin en sevilen urban sanatçılarından Ezhel 28 Ekim Pazar akşamı Pozitif deneyimiyle Volkswagen Arena’da gerçeküstü bir perfomans sergiledi.

3500 kişinin katıldığı konserde sanatçı gece boyunca hayranlarıyla beraber “Geceler”, “Şehrimin Tadı”, “İmkansızım” ve “Kazıdık Tırnaklarla” gibi bütün sevilen şarkılarını seslendirdi. Hip hop, urban, reggae, trap gibi müzik türlerini karşı-kültür ile harmanlayan Ezhel, 2018 yılı içerisinde İstanbul’daki son konseri için Volkswagen Arena’da konuk sanatçılarıyla sahne aldı.

ezhel-2018-in-son-konseri-icin-volkswagen-arena-daydi-525582-1.

Ezhel, konukları arasında bulunan Moğollar’ın efsane ismi Cahit Berkay ile beraber “Kazıdık Tırnaklarla” şarkısını söyledi. Türkçe rap sahnesinin sevilen bir diğer ismi Ceza sahnede Ezhel’e “Suspus” şarkısında eşlik ederek bütün katılımcıları coşturdu. Ezhel’in daha önce bir röportajında beraber çalışmak istediğini söylediği genç şarkıcı ve söz yazarı Sena Şener de konuk olan sanatçılar arasındaydı.

Binlerce hayranı Ezhel’in en çok dinlenenler listelerinin başında yer alan şarkılarına ve enerjik sahne performansına gece boyunca Volkswagen Arena’nın gerçeküstü atmosferinde eşlik etti.