2 milyar dolarlık kripto para ile yurt dışına kaçtığı iddia edilen Thodex'in sahibi Fatih Faruk Özer'in Süleyman Soylu ile olan fotoğrafta yer alan üçüncü kişinin Soylu'nun yeğeni Hasan Berk Işık olduğu ortaya çıktı.

Fatih Faruk Özer ile fotoğraftaki üçüncü kişi Soylu'nun yeğeni çıktı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Thodex'in sahibi Fatih Faruk Özer'in yer aldığı fotoğraftaki üçüncü ismin Soylu'nun yeğeni olduğu ortaya çıktı.

Faruk Özer’in Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile olan fotoğrafları ise tartışma yaratmıştı.

Soylu ise söz konusu fotoğraf üzerine sosyal medya hesabından açıklama yayımlamış ve "İlgili şahıs Faruk Fatih Özer'i tanımıyorum. Bir yakınımız vasıtasıyla 23 Aralık 2019'da, yazılımcı gençlere verdiğimiz randevuya eklemlenerek gelmiştir. Randevu listesinde ismi mevcut değildir ve sadece fotoğraf çekimi esnasında odaya alınmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” demişti.

Cumhuriyet'in aktardığına göre, Thodex’in sahibi Faruk Özer’in Soylu ile olan fotoğrafında üçüncü kişinin Hasan Berk Işık olduğu ortaya çıktı.

Soylu’nun kız kardeşi Fatma Soylu Işık'ın oğlu Hasan Berk Işık’ın Soylu’nun yeğeni olduğu görüldü.